En brandingvideo er et stykke indhold der, med jeres tone of voice for øje, kommunikerer jeres virksomheds værdier. I en brandingvideo har vi altid fokus på, at stemningen og budskabet er lige i øjet. Det er utrolig vigtigt, at videoen afspejler jeres virksomhed på den helt rigtige måde. Når vi producerer brandingvideoer handler det i høj grad om at indfange den stemning, der er på jeres arbejdsplads. Dette gælder, når I arbejder på kontoret, men også når I er til sociale arrangementer. 

En god brandingvideo har styr på alle detaljer, og her er der flere ting, man skal være opmærksom på. I alle slags videoproduktioner gælder det først og fremmest om at kende til videoens overordnede formål. Stil jer selv spørgsmålet: ”Hvorfor laver vi den?” Kan du svare på det spørgsmål, er det også nemt at forstå målgruppens incitament for at se den. Formålet med en brandingvideo er ofte at profilere jeres virksomhed overfor mulige kunder, jobsøgende eller noget helt tredje. Dette leder hen til den næste tanke, I skal gøre jer, nemlig hvem der er modtageren. En brandingvideo har naturligvis en bestemt målgruppe, den henvender sig til. Jeres brandingvideo og dennes budskab skal derfor stemme overens med dem, der skal se det.

Branding video har til opgave at fokusere på det i som virksomhed er mest dygtige til. Jeres kernekompetencer skal nemt kunne aflæses i videoen. Det der gør jer unikke er ting som jeres måder at tænke på, eller måden i som virksomhed udvikler jer. Det er her jeg kommer ind i billedet! Jeg har med vores erfaring i rygsækken en masse erfaring med at skabe en æstetisk branding video i kan være stolte af.

Vil du høre mere?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvad vil i kendes for?

Udover at stemningen på arbejdspladsen og de lækre nye kontorer selvfølgelig skal vises så har jeg fokus på at udpensle jeres styrker. I en branding video bliver der fokuseret på jeres USP’er og jeres kultur. Det er her at videoen for alvor får bestemt hvilket udtryk den skal have. Videoens udformning bliver nemlig forandret alt efter om jeres store styrke for eksempel er kreativitet eller måske mange års erfaring. 

Jeg forventer ikke at i har en klar plan og hjælper med ideudviklingen, så vi når i mål med den bedst mulige branding video. Vores erfaring strækker sig fra Boligindretning, madvarer og sko til sikkerhedssystemer og high-end højttalere.

jeg tænker ud af boksen

Den værste fejl man kan begå med en branding video er at lave en video som kun en selv synes er underholdende. Det vigtige er at lave video der er sjov at se på også for dem der ikke er ansat. Jeg sørger altid for at udfordre med skæve vinkler og sjove ideer når der skal laves branding video. Det er nemlig vigtigt at målgruppen føler sig underholdt samtidig med at videoen selvfølgelig er informativ og bundet op på det i er gode til. Dette er en svær disciplin, som tager tid og overvejelser at mestre. En branding video bør med andre ord ikke bare at være en ”interview setting” med en ansat der fortæller om jeres ydelser, men snarere en video der på en spændende og informativ måde viser hvem i er.

Vores videoproduktioner er både inspirerende, underholdende og naturligvis professionelle. Hvis man ikke investerer i en branding video af høj kvalitet og værdi hvad siger det så ikke om virksomheden?

jeg skaber rammerne

Jeg tager gerne den kreative dirigentrolle når jeres nye rekrutteringsvideo skal tage form. Vores erfaring med video gør os i stand til at vide hvad der fungerer og hvad der ikke gør – og den er jeg ikke bange for at tage i brug. Har i derfor brug for inputs til hvad en rekrutteringsvideo kan indeholde, så giver jeg gerne kreative indspark. Det vigtigste for os er, at målgruppen forstår hvem i er som virksomhed og hvad det vil sige at arbejde hos jer. jeg sørger for at jeres budskab skinner så godt igennem hos modtageren som muligt.

Profilvideo

En profilvideo er et stykke videoindhold der fortæller om jeres virksomhed og hvorfor i er gode til det i gør. I modsætning til en testimonial video hvor det er primært er kunden der taler, giver en profilvideo jer muligheden for selv at fortælle hvem i er.

Læs mere