En dronevideo er en video der er optaget ved brug af et såkaldt ’’Førerløst luftfartøj’’. De droner vi benytter til at producere video er i princippet ikke meget anderledes end dem der bliver brugt til at flyve med for sjov hjemme i stuerne – og dog. De droner vi bruger til at skyde video er større, mere kraftfulde og har flere features. Med en professionel drone har vi mulighed for eksempelvis at sende dronen i luften og bede den følge piloten. Alt dette giver naturligvis gode muligheder for at lave en rigtig lækker produktion med lige dét ekstra.

Før i tiden når der skulle produceres video med luftskud var ikke de samme muligheder som der er i dag. Hvis man dengang ville have et luftskud i kassen skulle man sørge for at booke en helikopter, kran eller lignende. Da det selvfølgelig var en dyr affære var også kun de produktioner med de højeste budgetter forundt. Den tid er dog forbi og brugen af droner i videoproduktion har åbnet helt nye muligheder indenfor video. Dronen har en lang række fordele, som gør at netop din video kan skille sig ud fra mængden.

Eksempler på projekter somindeholder drone video

Nothing found.

Vil du høre mere?

udfyld dine kontakt oplysninger, så kontakter Add Motion dig.

Bliv uforglemmelig med droneskud

En dronevideo kan være vejen til at jeres indhold vinder over konkurrenternes. Det er nemlig endnu ikke alle der har åbnet øjnene op for hvor stærkt et virkemiddel droner kan være i videoproduktion. Det er derfor en oplagt mulighed for at tænke ud af boksen, da stort set alt er muligt ved brug af en drone. Hos Add Motion bruger vi ofte droneskud for at give kant til en video eller af praktiske årsager. Med dette værktøj får du mulighed for at filme steder, vinkler og situationer på en anden måde end hidtil. Dette er ’Bad news’ for jeres konkurrenter og særdeles godt for jer.

Hvornår skal man bruge dronevideo?

Hos Add Motion bruger vi droner når vi synes det tillægger vores produktioner reel værdi og ellers ikke. Det er ingen hemmelighed at luftskud er imponerende, storslåede og flotte at se på, vi arbejder dog altid på kun at bruge det når det er højest nødvendigt. Droneskud kan nemlig, hvis misbrugt, skabe uro og forstyrrelser i en video. Når det så er sagt så nyder vi altid at tage den bevingede hjælper i brug og det har nogle fordele at kunne skyde billeder fra luften. Herunder kommer et konkret eksempel:

Ejendomsmæglere
I denne branche oplever vi en stigende efterspørgsel på brugen af video og også på dronevideo – og det undrer os ikke. Mange ejendomsmæglere har blot billedmateriale af huse der er til salg, indvendig og udvendig. Dette er også rigtig fint, men muligheden for at benytte sig af video er stigende i popularitet. Video giver et bedre billede af hvordan huset er sat sammen og muligheden for også at tilføje stemningsmusik, effekter og så videre skal heller ikke underkendes. Ejendomsmæglere får dog endnu mere ud af deres videoindhold blot ved at bruge af droner. Med luftskud har man nemlig mulighed for ikke blot at vise huset, haven og vejen, men hele området der omslutter ejendommen. Billeder fra luften giver et meget bedre overblik for seeren og skaber en fed effekt der giver indtryk. Herudover kan man med en drone leje med forskellige kreative effekter der giver kant til produktionen – dette tillægger værdi både for modtageren og for afsenderen.

Står du og overvejer om du skal bruge videoindhold? Vi giver gerne et kreativt indspark på hvordan lige præcis jeres opgave kan blive løst (med eller uden drone).

Få et uforpligtende tilbud

Vi har fokus på et godt samarbejde, med en tæt og gennemsigtig dialog.