Læsetid: 2 min.

Videoproduktion er det jeg brænder for. Jeg nyder altid processen fra start til slut og en bonus er, at kunne skabe værdi og opmærksomhed for virksomheder med noget på hjertet. Det er dog langt fra alle der har en idé om hvordan en video rent faktisk bliver til. Endnu vigtigere er ikke alle kunder klar over hvor meget der forventes af dem, når indholdet skal produceres.

Første skridt inden man tænder for kameraet og slipper magien løs, er naturligvis at have gjort sig nogle tanker omkring sit content. Har du eksempelvis styr på målgruppen, budskabet og succeskriteriet for indholdet, er man et godt skridt på vejen mod en digital succes.

Præproduktion

Hvilke location, remedier, modeller og meget mere. Alt planlægges og koordineres inden optagelser. Præproduktion er en meget vigtig del af et godt videoprojekt – det er her at alle de vigtige beslutninger tages for optagelser. Involveringsgraden fra dig/jer varierer selvfølgelig efter opgavens omfang og jeres ønsker. Nogle kunder kunne ønske at de selv står for planlægningen og bureauet udelukkende fokuserer på selve produktionen. Ønsker i selv at så for præproduktion vil Add Motion altid skulle være delvis ind over for at sikre at der kommer gode og relevante optagelser i hus.

Optagelsesdag

halv eller hel. En eller flere videoer. Add Motion til stede. Minimum 1 ansat fra jeres virksomhed. Sådan sikres jeres ønsker. Vi sparrer for at få det bedste resultat. Add Motion tager selvfølgelig teten, og sørger at optagelser kører som planlagt og alt fremstår som det skal.

Redigering

Jeg inddrager altid vores kunder i redigeringsprocessen. I har løbende mulighed for selv at se indholdet igennem og tilføje rettelser. Der vil helt naturligt være et forløb med korrekturrunder. Grunden til at vi vælger at inddrage jer i processen er både for vores og jeres skyld. Der kan være små eller store rettelser i et projekt, men det vigtigste er, at slutproduktet er præcis i jeres ånd. Dette sikrer jeg ved at involvere jer, når en video skal redigeres. Jeg gør brug af en super nem og moderne korrektur løsning som gør det nemt for jer at komme med rettelser til jeres videoer. Derved sikre vi os en godt flow og gnidningsfrit samarbejde.

Levering af video projekt

Når i er tilfredse med resultatet af jeres video, så sender jeg højopløst renderet filer til jer. Videoen er lavet i det format/formater i måtte ønske. Formatet kan både være 16:9, 9:16, 4:5, eller 1:1. Kender du ikke til fordelene og ulemperne ved de forskellige formater, så frygt ej. Jeg har skrevet et indlæg, der går i dybden med formater – Indlægget kan du læse ved at klikke på linket herunder.

Mere om formater