ville have hjælp til at producere nogle reklamefilm for deres nye koncept. Konceptet er en ny smart ”feedplaner” hvor man som kunde kan sammensætte varieret, spændende og sund kost til ens kæledyr.

32 sek udgave til sociale medier

blank
blank

Kunden

Aller Petfood er et stort russisk foderbrand til kæledyr med omkring 500 ansatte i skt. Petersborg. Ejeren er dansk og bosat i Danmark. De vil derfor rigtig gerne have hjælp fra dansk videobureau til at løseopgaven for at få et nordisk touch.

Output

Vi har produceret projektet i alt 4 versioner. En 82 sek. udgave med hund og kat til deres website. En 32 sek. udgave som bruges til annoncering på sociale. Dertil så har vi lavet en version med kun kat samt kun hund. Alle versioner er leveret i bredformat 16.9 samt 1:1 firkantet format til sociale medier. Der er ligeledes også leveret en serie af stills billeder.

Behind the scenes

Jeg har stået for planlægning af projektet, storyboard, scouting af statister og kæledyr, finde location til optagelser, tidsplanlægning m.m. Optagelserne er lavet i et privat hjem for at få en hjemme lige atmosfære ind i projektet. Statisterne er en samlet familie – hvilket gør optagelserne nemmere da der er en naturlig kemi i familien, som kan være svær at skabe med 4 enkelte stående statister – det er især en fordel når vi har med børn at gøre. Dertil så har vi brugt hund og kat som er ”hovedfokus” i filmen – vi fandt en hunde og katte ejer som havde 2 dyr som passende på emballagen samt der var gode sammen. Projektet filmet på en dag.

82 sek udgave til website

blank
blank