Aqua Dulce

Er normalt meget aktiv på messer – men pga. COVID19 var messer aflyst. Aqua Dulce vil derfor gerne gøre sig mere synlig digital ved hjælp af en profil video som fortæller omkring hvad de står for.

Kunden

Aqua Dulce er et dansk smykke brand som henvender sig til kvinder i alle aldre. De har egen webshop og samarbejde med mange forhandler. Udover tilstedeværelse i Danmark så eksportere de også til udlandet.

Output

I dag køber vi ikke længere bare et produkt – vi køber en historie. Derfor har Aqua Dulce fået produceret denne brand video som fortæller om deres ideer, visioner og tilgange til det at lave smykker. Videoen har til formål at gøre samarbejdspartner og slutbrugere klogere på hvem Aqua Dulce er, samt hvad de står for.

Behind the scenes

Produktionen er filmet hos Aqua Dulce på en dagstid hvor vi startede ud med at filme interview med Janne. Derefter blev der filmet en masse flotte produktskud som skulle bygges op omkring historien. Video af smykker er teknisk svært eftersom de er meget små – hvilket betyder at man skal meget tæt på. Jeg gjorde derfor brug af Marco linser, samt motoriseret slider som kan flytte kameraet langsomt og flot henover produktet, hvilket resulterede i flotte langsomme Close ups skud af produkterne.

blank
blank