Buchardt Audio

ønsker at vise deres produkter frem på en eksklusiv og elegant måde. Eftersom Deres højtalere udelukket sælges i webshop, så er det meget vigtigt at potentielle kunder kan se hvordan højtalerne gør sig i et hjemligt miljø.

blank
blank

Kunden

Buchardt Audio producere danske high-end højtalere med et bestemt hovedfokus, nemlig det at producere kompakte og elegante højtalere som lyder af meget mere end de syner af – hvilket i den grad er lykkes.

Output

30-40 æstetiske sekunder pr. video – er hvad der skal til for at vise Buchardt Audios højtalere frem hos potentielle kunder. Videoerne har sit digitale liv på website/webshops samt på diverse sociale medier.

Behind the scenes

Eftersom vi har med high end lyd af gøre – så er der en ”lydbonus” til dem som afspiller filmene på et ”fullrange” lydsystem eller med gode høretelefoner. I løbet af filmene er der ”sekvenser” hvor vibrerende højtalerenheder er bygget op med dyb tung lavfrekvent bass. De 4 videoer her er filmet i løbet af en dag i studie.

Se hvad Buchardt Audio synes om samarbejdet

”Det, at kunne levere vores produkter til Add Motion, og at de så har kørt projektet fra start til slut uden hjælp fra os, har været helt fantastisk”