Ecooking

Henvendte sig til mig, for at få hjælp til at producere en fortælling omkring historien om Ecooking’s begyndelse og udvikling.

Kunden

Ecooking producerer hudpleje produkter i højeste kvalitet med et primært fokus – at det skal virke. I dag har Ecooking næsten 100 produkter i sortiment. Naturlighed og økologi er selvskrevet. Ecooking er en virksomhed med meget stor vækst som efterhånden er blevet et veletableret brand i Danmark – derudover er de godt på vej ud i den store verden.

Output

Filmisk videoproduktion som tager seeren igennem historien omkring udviklingen af Ecooking – fortalt af ejer og stifter – Tina Søgaard. Hele produktion er bygget op omkring voice over, som er indtalt af Tina. Vi valgte at Tina selv skulle indtale speak for at gøre det så autentisk som muligt.

Behind the scenes

Ecooking kom til mig med location samt historien. Derefter gik jeg i gang med at planlægge alle optagelser ned til mindste detalje. I denne produktion er hver enkel sekvens planlagt for at sikre os en rød tråd mellem fortælling samt den visuelle billedside. Jeg har stået for planlægning, eksekvering, optagelser, post produktion af projektet m.m.

Se hvad Ecooking synes om samarbejdet

”Projektet har aldeles levet op til vores forventninger”
Tina Søgaard - Ejer og stifter af Ecooking

blank
blank
blank