Monograph

ønsker at vise produktnyheder, og bare generelt produkter til deres kunder på en visuel flot og indbydende måde. Ved hjælp af video vil Monograph gerne vise flere detaljer og information, samt bedre look and feel ift. hvad der er muligt med stillbilleder. Monographs produkter har mange små fine unikke detaljer, som der især kan sættes fokus på i video.

Kunden

Monograph laver minimalistiske kontor artikler i flot og moderne nordisk stil. De laver alt lige fra opbevaringskasser til elegante clips m.m. Deres produkter er virkelig noget man er stolt af at have stående fremme og ikke noget der skal gemmes væk i en skuffe, og netop derfor vi viser det så flot frem via video.

Output

Små hurtige catchy videoer på 15-20 sek., der fanger målgruppes opmærksomhed, primært på Instagram og Facebook. Monograph har en ambition om at poste video content løbende på deres sociale medier – det hjælper vi dem med at lykkes med.

Behind the scenes

Der skydes typisk flere videoer samlet på en dag – derved holder vi et effektivt Work flow og derigennem yderst konkurrencedygtige priser. Derudover er det er det mere effektivt for begge partner at afsætte en hel dag.