Privatlivspolitik & Cookie

Oplysninger og vilkår i henholdt til GDRP regulativ.

Alt film og billedmateriale der bliver filmet på et shoot, vil blive opbevaret på SD kort i det brugte kamera/lydoptager. Jeg er bevidst om at den data/information der ligger på SD kortene er personfølsomme oplysninger. I skrivende stund er det ikke muligt at krypterer dataen på SD kort – af den årsag efterlader vi aldrig kamera med SD kort ude af syne.

Når et shoot er overstået vil alt materiale fra SD kort blive overført til vores server som befinder sig på firmaets adresse. Serveren er krypteret og kan kun tilgås fra det lokale netværk på firmaets adresse. For at få adgang til serveren på adresse kræver det et særligt login, hvilket betyder at folk med adgang til netværket automatisk ikke har adgang til serveren.

Firmaets server kører dagligt backup til en cloud service for at sikre imod datatab, i form af nedbrud af server eller andre former for mulige datatab. Vi bruger en cloud service som hedder Jottacloud. Vi har valgt Jottacloud som vores cloud backup løsning, da de har hovedsæde i Norge. Norge er et af de lande i verden som har nogle af de mest kritiske privatlivspolitikker – hvilket betyder at vores data er mere sikker der, end hos andre services som Google, Dropbox osv. De er pålagt Amerikanske politiker som ikke er ligeså skærpet som Norske.

Dine personlige oplysninger som fx. navn, telefonnummer og mailadresse, vil kun blive brugt i til kommunikation ift. forretning. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3.part uden accept. Du har ret til at bede os slette dine kontakt oplysninger.

På sitet er der installeret Google Analytics. Det tracker din gang på sitet og personlige oplysninger som fx: alder, geografi, køn osv.

For at sikre din gang på vores website har vi SSL certifikat. Betyder at forbindelse imellem sitet og din computer er krypteret.

Under og efter samarbejdet kan Add Motion som led i markedsføring at bruge materialer som Add Motion har udviklet til Kunden.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Har du nogle indsigelser eller klager, bedes du rette henvendelse.

Kontakt