En profilvideo er et stykke videoindhold der fortæller om jeres virksomhed og hvorfor i er gode til det i gør. I modsætning til en testimonial video hvor det er primært er kunden der taler, giver en profilvideo jer muligheden for selv at fortælle hvem i er.

Hvad skal en profilvideo så indeholde? Som med de fleste typer video er der ikke rigtig nogle faste rammer for hvad den skal indeholde. Dog er der selvfølgelig elementer der går igen fra opgave til opgave. En profilvideo indeholder næsten altid jeres vision og mission. Har i ikke det, så er en passioneret snak omkring hvorfor netop jeres virksomhed eksisterer også nok. Det er vigtigt at man får fortalt lidt om jeres virksomheds historie, ligegyldigt om den strækker sig langt tilbage eller ej. Seeren skal få et nærgående kendskab til jeres forretning og forstå hvad i laver og hvorfor. Til det er en profilvideo helt perfekt.

Nu har du hørt lidt om hvad en profilvideo er og hvad den typisk indeholder – nu vil jeg fortælle dig hvad den ikke er. Det er IKKE en salgsvideo. Profil videoens mest fornemme opgave er at stille jer i det bedste lys muligt, men hovedformålet her er ikke at få kunder. Mange falder i den fælde at fortælle om at de er de billigste på markedet og at de altid har hurtig levering, dette er også super fint men hører ikke hjemme i profilvideoen.

Selvom det ikke er en salgsvideo er der mange fordele og anvendelsesmuligheder forbundet med en profilvideo. Den er eksempelvis et super element til jeres hjemmeside. Forestil jer for eksempel en video på jeres ’’om os’’ side hvor man kan få informationer om hvem i er. Dette er en kæmpe fordel for eksempelvis nye mulige samarbejdspartnere, kunder, nye medarbejdere og så videre. Derudover giver video på en landingsside også god mening i forhold til SEO. En profilvideo gør jer altså gode venner med Google og de fleste andre.

Står du og overvejer om du skal bruge videoindhold? Jeg giver gerne et kreativt indspark på hvordan lige præcis jeres opgave kan blive løst.

Vil du høre mere?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Brandingvideo

En brandingvideo er et stykke indhold der med jeres "tone of voice" for øje, kommunikerer jeres virksomheds værdier.

Læs mere