Nu til dags taler vi så meget om videomarkedsføring. Online specialister verden over sværger til videoer som en del af deres strategi og flere og flere hopper med på vognen. Her er der tale om forskellige slags video lige fra branding video til rekrutteringsvideo og produktvideo. Disse videoer står sjældent alene, men er en del af forskellige indsatser i digital markedsføring. Reklamevideo er en type af video der lige så stille er gledet i baggrunden, dette gør den dog ikke mindre relevant. En reklamevideo har blot nogle helt andre spilleregler – det er hardcore salg! 

Modsat en branding video, så måles effekten af en reklamevideo på øget salg, tilmeldinger eller noget helt tredje – altså på bundlinjen. Dette sætter krav til produktionen, da du naturligvis ikke blot ønsker at fyre en salgstale af. Selvom fordelene ved jeres produkt eller ydelser skal udpensles i en reklamevideo, så handler det også om at differentiere sig. Dette skal gøres, så det stadig stemmer overens med jeres brand, jeres værdier og jeres USP’er.

Eksempler påæstetiske reklamevideoer

Nothing found.

Vil du høre mere?

udfyld dine kontakt oplysninger, så kontakter Add Motion dig.

Reklamevideo – Hvad skal den kunne?

En klassisk reklamevideo skal kunne skabe et behov hos målgruppen, eller gøre opmærksom på det. På denne måde skiller den sig ud fra andre mere underholdning orienterede videotyper. Oftest er reklamevideo en kort video et sted mellem 10-120 sekunder. Længden varierer og bliver bestemt af den platform reklamevideoen skal præsenteres på. I dag bruges reklamevideoer på tværs af markedsføringskanaler såsom for eksempel annoncering på facebook eller klassiske tv-reklamer. Reklamevideoer skal være korte og præcise i deres budskab ellers mister den sin kraft. Præcis hvor lange afhænger igen af præcis hvilken platform videoen deles på. 

Mulighederne for at få eksponeret sin reklamevideo nu til dags er uendelige. Forbrugere bliver i løbet af en enkelt dag udsat for et væld af reklamer. Dette sætter krav til annoncørernes opfindsomhed. Benytter man sig eksempelvis facebook som platform til ens reklamevideo, så kæmper man med hundredvis af andre indtryk på samme tid. Modsat 10 år siden hvor en reklamevideo kunne tage alt opmærksomheden i tv-stuen midt i fredags slikket så er der altså på moderne platforme flere aktører der forsøger at tilegne sig brugernes opmærksomhed. En reklamevideo er med andre ord noget andet den dag i dag og kravene der bliver stillet er ligeledes nogle andre. 

Hvad vil alt dette så sige og hvad har det af betydning for jeres virksomheds reklamevideo? Det betyder at det kan betale sig at være grundige og kreative når en reklamevideo udformes. Netop dette er det vi er sat i verden for – at skabe videoer fanger målgruppen. Det gør vi gennem professionelle videoproduktioner som formår at konvertere. 

Vi tager os tid til at skabe din reklamevideo

Forberedelse er alt når en reklamevideo skal sidde lige i skabet. Vores proces er at tale tingene igennem med jer og forstå jeres virksomhed og hvilken rolle videoen spiller. Først når vi har en klar idé om hvilken retning vi skal gå begynder vi at planlægge og til sidst filme videoen. Forberedelsen er mindst lige så vigtig som at præstere på optagelsesdagen. Derfor tager vi os også god tid når en reklamevideo skal skabes, dette sikrer at i ender ud med et slutprodukt som giver resultater.


Investering i reklamevideo

Investering i en reklamevideo afhænger af dit behov og ambition for, hvad videoen skal gøre for jer. Så prisen afhænger af opgavens omfang.

Priser
fra - 15.000,- + moms.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har fokus på et godt samarbejde, med en tæt og gennemsigtig dialog.